Nieuws

Jolie en Apollo hebben pups

Op 20 januari zagen Jolie en Apollo elkaar voor het eerst. En daar is het niet bij gebleven. Dus als alles goed gaat zullen er over enige tijd puppies worden geboren. De verwachte geboortedatum ligt rond 24 maart.

17 Februari: Vandaag bleek bij de echo dat de dekking heel goed is gelukt.


(De wachtlijst is gesloten)

Bij het onderzoek naar heupdysplasie wordt door middel van een Rontgenfoto gekeken in hoeverre de kop van het dijbeen aansluit bij de heupkom. De uitslag van het onderzoek wordt aangegeven met een letter. HD-A geldt als beste resultaat. 

Bij het bepalen van de Norbergwaarde telt men de grootte van hoek (3) aan beide zijden van de hond bij elkaar op. Een waarde boven 30 graden betekent een goede Norbergwaarde. Het maximum is 40 graden.

Jolie is geboren op 8 november 2018. Zij is een dochter van Pastis (Mirabelle du Bouquillon) en Jayson (Keanu Khan the last Mohican). Jolie is een vrolijke, jonge hond met een lief karakter. Zij is beste maatjes met iedere hond die zij tegenkomt. Zij heeft HD-A met Norbergwaarde 40 (zie hiernaast).

Apollo is geboren op 5 juni 2019 in de kennel Of the grey Stardust. Zijn vader is Multikamp. Driftwood's Quickdraw en zijn moeder Kamp. Shade of Grey Lanadel Rey. Het is niet alleen  heel mooie reu maar hij heeft ook een prima karakter. Hij heeft HD-A met Norbergwaarde 37,5.

 

 40. 

 

 

du bouquillon
weimaranerkennel